Další obsah


Naši sponzoři

Ire_logo
 Vlrz_logo2017_zakladni
 
 


Nabídka práce

Přijmeme kolegyni/kolegu na pozici speciální pedagog. Místo výkonu práce Dc Milovice, p.o.,
Dětská 361, Milovice. Nástup možný nebo dle dohody. Zkrácený úvazek. Požadujeme vysokoškolské vzdělání v magisterském studijním programu v oblasti pedagogických věd - změření na speciální pedagogiku, zdravotní způsobilost a trestní bezúhonnost.
Bližší informace na ddmilovice.cernovska@email.cz nebo na tel. 721 553 867

Kde nás najdete ?

Dětská 361/2
289 24 Milovice
 
 

Darovací účet:
600626584/0600

Akce DCM

Stromy

Ministerstvo životního prostředí vyhlásilo prostřednictvím Státního fondu životního prostředí Výzvu  č. 9/2019. Tímto programem je podporována výsadba listnatých stromů. Cílem je zlepšit životní prostředí v obcích a vytvořit kvalitní veřejný prostor. Dětské centrum Milovice, p.o. se do této výzvy přihlásilo. Dne 18. 9. 2020 proběhla pod odborným dozorem výsadba devíti listnatých stromů v areálu dětského centra. Poděkování za pomoc při výsadbě patří odsouzeným z Věznice Jiřice.



Stránka nebyla nalezena

Omlouváme se, ale požadovaná stránka na tomto serveru nebyla nalezena. Pravděpodobně byla zrušena nebo jste špatně zadali její adresu.

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se Kopírování a šíření obsahu dcmilovice.cz je zakázáno.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Nesouhlasím Souhlasím